Публична тайна е, че в подобни нощни заведения се употребяват и

...
</TD
>Публична тайна е, че в подобни нощни заведения се употребяват и
Коментари Харесай

МВР за спецоперацията в пловдивска дискотека: Подходът на полицията е бил законен

Публична загадка е, че в подобни нощни заведения се използват и разпространяват наркотици, оповестиха на умишлен брифинг от управлението на ОДМВР по отношение на полицейската инспекция в пловдивска дискотека на 6 май през нощта, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg .

Ето какво разгласи още, шефът на полицията в Пловдив:

" Установени са 14 малолетни лица, които са били с декларация за компаньон. В две от лицата в заведението са открити наркотични субстанции. В едно от сепаретата е открито прахообразно вещество. Образувани са три производства по случая. "

" Начинът на установяване на интервенцията се дефинират от нейния началник. На напълно негова субективна оценка въз основата на справедливи данни, които е имал. "

" На едно от девойки от персонала са й поставени белезници, тъй като се е пробвала да скъса протокол, направен по съответния ред от служител на реда. С този протокол се изземва наркотичното вещество от арестуваното лице. "

" В тези заведения се пуши всеобщо трева, участват и малолетни лица. За страдание ние не сме получавали сигнали от личния състав на заведението за такива нарушавания. Заради това методът на тази профилирана интервенция беше подобен. В взаимозависимост от размера и потенциала на заведението се предприема различна тактичност. "

Вижте повече във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР